Hyvä diili meni sivu suun – Webinaari

Tervetuloa Dominus Hankinnat Oy:n webinaariin:

Hyvä diili meni sivu suun – oliko tarjouksessa kohtalokas virhe, puute tai kielletty varauma?

Jätit julkiseen tarjouskilpailuun hyvän tarjouksen, mutta sitten koko kilpailutusprosessi kaatui osaltasi tarjouksessasi olleeseen virheeseen ja varsin pieneltä tuntuvaan yksityiskohtaan tai toisaalta tarjouspyynnön ehtoja lukiessa tuntui kuin olisi yrittänyt tulkita antiikin ajan hieroglyfejä.


Tarjouksen jättämiseen ja tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuuteen liittyvät ongelmat toistavat valitettavan usein itseään eri muodoissa – usein jokin pieni seikka voi kustantaa hyvän sopimuksen hinnan.

Koska ongelmat julkiseen hankintamenettelyyn osallistumisessa ja tarjouksen laadinnassa ovat varsin usein samanlaisia, on mahdollista tunnistaa ns. helpot virheet ja oppia jatkossa välttämään ne. Samoin tarjouspyynnöissä olevat merkittävät epäselvyydet on syytä oppia tunnistamaan ja pyrkiä puuttumaan niihin ennakolta – näin säästetään kaikkien aikaa, vaivaa ja rahaa.

Mitä ja milloin?

Tule kuulolle maksuttomaan webinaarimme 21.3. klo 10.00–11.00, jos olet kiinnostunut välttämään turhat virheet, jotka estävät sinua menestymästä julkisissa tarjouskilpailuissa tai haluat käytännön vinkkejä muutoksenhakuprosessiin.

Tarjoamme yksinkertaisia vastauksia monimutkaiselta vaikuttaviin kysymyksiin seuraavista aiheista:

  • Tarjouspyynnön vastainen tarjous
  • Epäselvän tarjouspyynnön arkkityypit
  • Muutoksenhaku hankintapäätökseen

Dominus Hankinnat Oy tuntee ja taitaa hankintamenettelyt laaja-alaisesti useiden satojen hankintaprosessien kokemuksella. Pitkän kokemuksemme kautta erilaiset tarjoamiseen liittyvät ongelmat ovat tulleet tutuiksi. Tarjoamme julkisiin hankintoihin osallistuville yrityksille apua hankintamenettelyyn osallistumisessa (tarjouksen jättäminen, opastaminen kilpailutusjärjestelmien käytössä) ja hankintalainsäädännön tulkinnassa sekä muutoksenhakumenettelyissä.

Katariina Männistö

Jaa artikkeli
Ajankohtaista