Tarjoajan osallistuminen julkisiin hankintoihin

Tarjoajayrityksen osallistuminen tarjouskilpailuun step by step

”Dominus Hankinnat Oy:n asiantuntijoita hyödyntämällä varmistat, että yrityksesi on tietoinen liiketoimintasi kannalta olennaisista julkisia hankintoja koskevista tarjouskilpailuista, osallistuu niihin sekä ennen kaikkea jättää tarjouskilpailussa tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen.”

Tuntuuko julkisiin hankintoihin osallistuminen aikaa vievältä ja turhauttavalta? Dominus Hankinnat Oy:n asiantuntijat avustavat yrityksiä menestymään julkisissa hankinnoissa läpi koko hankintaprosessin aina tarjouksen laatimisesta sopimusneuvotteluihin.

Dominus Hankinnat Oy:n asiantuntijat avustavat yrityksiä julkisten hankintojen tarjouskilpailuihin osallistumisessa. Seuraamme yrityksesi puolesta markkinoita ja sähköisiä kilpailutusjärjestelmiä. Kerromme, kun käynnissä on kilpailutus, johon yrityksesi kannattaisi osallistua. Laadimme lisäksi yrityksesi puolesta tarjouksen, joka täyttää tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset ja avustavamme hankintapäätösten hankintalainmukaisuuden arvioinnissa sekä mahdollisissa oikaisuvaatimus- ja valitusprosesseissa.

Palvelumme avulla voit keskittyä yrityksesi ydinosaamiseen, me huolehdimme muusta.